Bij Debeautywinkel.nl betaalt u makkelijk en veilig online.

De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Leesbril.nl worden gelezen of op een andere manier worden achterhaald. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor één of meer artikelen op de website vult u uw adres- en bezorggegevens in en drukt op de knop “Doorgaan naar afrekenen” en bij het afrekenen op de knop “bestelling plaatsen”

Op uw beeldscherm verschijnt vervolgens het betaalscherm van iDeal en voor Belgische klanten KBC of Bancontact. U kunt bij leesbril.nl ook betalen met Creditcard, [Visa ] Belfius en Sofort en sinds kort ook met Bitcoin. Na een succesvolle verwerking is uw betaling direct bij ons binnen en nemen wij uw bestelling direct in behandeling.

BESTELBEVESTIGING PER E-MAIL

Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail aan u bevestigd met een bestelbevestiging en de bestel het aankoopbewijs / factuur is als bijlage toegevoegd. Het is daarom belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website invult. Ook sturen we na uw aankoop een uitgebreide mail “Informatiepakket voor de klant” met daarin uitgebreide uitleg over uw bestelling en overige belangrijke informatie.

Ga hier naar veelgestelde vragen en hier naar de klantenservice om contact op te nemen met Leesbril.nl

Garantiebepalingen

Disclaimer

NEEM CONTACT MET ONS OP

Klik hier als u andere vragen heeft.