Garantie

 

Alle producten hebben een garantie op materiaal- en productiefouten van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Als een product materiaal- en/of productiefouten heeft kunt u het product retourneren.

 

Een product retour sturen

 

Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze volgens de wet “verkoop op afstand” binnen 14 dagen geretourneerd worden. Als u producten wilt retourneren kunt u dit inclusief een kopie van uw aankoopbon opsturen naar het volgende adres:

 

Debeautywinkel.nl
Wijnhaven 72
3011 WT Rotterdam
Tel: 010 414 5817

 

De kosten voor het verzenden van producten zijn voor uw rekening. Debeautywinkel.nl accepteert geen zendingen onder rembours.

Zodra wij de door u teruggezonden bestelling in originele staat, zoals wij deze hebben geleverd, hebben ontvangen, zullen wij uw betaling binnen 30 dagen terugstorten op uw bankrekening.

 

Debeautywinkel.nl is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van artikelen tijdens retourzending. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over het retourneren of omruilen van bestellingen, neem dan contact met ons op via mail of 020-2440072

Lees hier de Algemene Voorwaarden van debeautywinkel.nl