Scholing

Voor iedere professional is het zeer belangrijk om te blijven leren. Zo is het een must voor uw beauty-onderneming om nieuwe trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland bij te houden. Daarnaast dient u zich continue te blijven onderscheiden om clienten te bedienen en hogere omzetten te realiseren.

 

De Nederlandse Beauty Groothandel houdt u op de hoogte van nieuwe trends en producten door middel van workshops, lezingen, cursussen, etc. Daarbij werkt de Nederlandse Beauty Groothandel o.a. samen met de Nederlandse Beautyschool (www.nederlandse-beautyschool.nl), het professionele opleidingsinstituut met diverse opleidingen in uw vakgebied.

 

Wilt u zich inschrijven neemt u dan contact met ons op voor een inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Workshops

Workshop – Inscholingsdag op een nader te bepalen datum.

Kosteloos om geheel kennis te maken met de Peggy Sage producten en producten. Meld je aan via marijke@nederlandse-beautygroothandel.nl

Henna design voor handen

Het versieren van handen met henna.

 

Datum: Op aanvraag
Tijd: 13.00 t/m 15.30 uur of 19.15 t/m 21.45 uur
Prijs: € 75,- incl. Certificaat

Workshop – Hairless

Het ontharen van de armen, benen, bovenlip en kin met wax.

 

Datum: Privé, datum in overleg
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur
Prijs: € 72,50,- incl. Certificaat
Basispakket: € 69,-
of Speciaal pakket: € 125,-

Workshop – Aromatherapie

Aromatherapie is een alternatieve geneeswijze gebaseerd op gebruik van de etherische oliën. Etherische oliën worden ook wel de aromatische oliën genoemd en worden gewonnen uit planten. Tijdens deze workshop leert u hoe u een aromatherapiebehandeling kan geven. U leert ook verschillende pakkingen en maskers aan te maken met de etherische oliën.

 

Datum: Op aanvraag
Tijd: 9.30 tot 13.00 uur
Prijs: € 150,- incl. Certificaat

Workshop – Warmte pakkingen + massage 2020

Chocolade massage + chocoladeverpakking is hot. De massage is een unieke ervaring. Dit is een massage die je vertroetelt, hij werkt verzachtend en gulzig, een moment van heerlijke ontspanning. Tevens leert u ook een chocolade pakking opbrengen en deze te ondergaan. Ook de nadere Peggy Sage pakkingen worden besproken gecombineert met een unieke trendy massage

 

Datum: Op aanvraag
Tijd: 9.30 t/m 13.00 uur
Prijs: € 72,50,-

Workshop – Succesvol verkoopkunde + IJskogelmassage

Het runnen van een beauty onderneming bestaat niet alleen uit het geven van behandelingen. Een goede directe verkoop van producten is ook zeer belangrijk aangezien het tot een hogere omzet zal leiden. Maar ook aspecten als het vergroten van uw klantenbestand, verhogen van herhalingsaankopen en alles wat kan leiden tot een hogere omzet. Het is natuurlijk belangrijk dat u winst gaat maken.

 

In de workshop succesvol verkoopmanagement Peggy Sage komt het commerciele aspect van uw beauty onderneming aan de orde.

Maar ervaar ook de unieke IJskogelmassage en verras uw klanten met deze stimulerende massage, de resultaten zijn verrassend!

 

Datum: Op aanvraag
Tijd: 9.30 t/m 13.00 uur
Prijs: € 72,50,-

Workshop – Zuurstof behandeling + Mini lift Anti ageing

 

Datum: Op aanvraag
Tijd: 9.30 t/m 13.00 uur
Prijs: € 72,50

Workshop – Mannenbehandeling

Vergroot uw klantenbestand door ook de mannenbehandeling aan te bieden. Met de schitterende mannenproducten van Peggy Sage heeft u zowel omzet door een schitterende behandeling en daarbij productverkoop. Want de man neemt alles aan van de professional en zullen behoren tot uw trouwste klanten.

 

Datum: Op aanvraag
Tijd: 9.30 t/m 13.00 uur
Prijs: € 150,- incl. Certificaat

Workshop – Acné & Woodlight analyse incl. massage + desincrusatie

Acné is een groot probleem voor veel mensen die graag hulp zoeken de professionele schoonheidsspecialist

 

Datum: Op aanvraag
Tijd: 9.30 t/m 13.00 uur
Prijs: € 150,- incl. Certificaat

Workshop – Afslank /Cellulite behandeling & massage

Afslanken komt bij vrijwel iedere vrouw zo nu en dan of geregeld terug. Vergroot de modelijkheden in uw salon en zorg ervoor dat u uw klanten een handje kan helpen hierbij.
De vetlagen die net onder de huid liggen zijn bobbelig, wanneer deze zichtbaar worden ontstaat een ongelijkmatige huid. Dit is cellulite. Cellulite is het grootste probleem van meeste vrouwen, daarom zijn de anti cellulite behandelingen erg populair.

 

Tijdens deze workshop leert u verschillende behandelingen en een anti-cellulite massage + bodypeeling te geven waardoor u uw klantenkring zult uitbreiden en uw omzet duidelijk verhogen.

 

Datum: Op aanvraag
Tijd: 10.00 uur – 13.00 uur
Prijs: € 50,- of gratis bij afname van de collectie afslank Peggy Sage producten met 1 salonverpakking en 1
verkoopverpakking. Inclusief Certificaat

Workshop – Mesotherapie

 

Datum: Op aanvraag
Prijs: € 75,- en Certificaat

Workshop – Stoelmassage

 

Datum: Op aanvraag
Prijs: € 75,- en Certificaat

Workshop – Wimperpermanent + Epileren met draad

 

Datum: Op aanvraag
Prijs: € 175,- incl. werkpakket en Certificaat

Workshop – Wimperextensions

Bij wimperextentions worden er op de haartjes in de wimpers kleine stukjes haar middels een kleefpasta bevestigd. Deze extensions geven de wimpers extra volume en lengte. De extensions blijven gemiddeld 3 á 4 weken zitten (ze groeien als het ware uit).

 

Datum: Privé les, datum in overleg
Tijd: 10.00 t/m 12.30 uur
Prijs: € 199,-
Werkpakket: € 50,-

Workshop – Trend Make-up producten voorjaar/zomer

Make-up krijgt een steeds belangrijkere rol in de Schoonheidssalons maar ook in Kapsalons. Het aanbrengen van een mooie make-up is een geschikte aanvulling op uw huidige diensten. Het is belangrijk omj uw klanten van de nieuwste trends te kunnen voorzien.
Tijdens deze workshop krijgt u informatie over diverse make-up producten van Peggy Sage en hoe u deze kunt gebruiken in de praktijk. U leert hierbij de nieuwe make-up trends voor het voorjaar of najaar. Er zullen divers technieken voor het aanbrengen van een perfecte make-up aan bod komen.

Trend kleuren
Gezichtsvorm herkenning
Trendmake-up

Wanneer : Vraag de datum op via info@nederlandse-beautygroothandel.nl
Tijd : 10:00 uur – 15:00 uur
Prijs : € 99,- / Gratis bij afname van TREND Make-up display.

Workshop – Hotstone massage

Intensief genieten van diepe ontspanning en heilzame energetische verzorging. Dit begon reeds bij de Grieken en de Romeinen, deze waren er toen al uit wat deze warme stenen konden betekenen bij spierpijn en kwetsuren, maar vooral bij de algehele ontspanning van de mens. Deze verwennerij mag natuurlijk in uw salon niet ontbreken. Rug en gezicht.

 

Datum: op aanvraag
Tijd: 10.00 t/m 13.00 uur
Prijs: € 75,- incl. Certificaat
Prijs Hotstoneset: € 179,- ex. BTW (niet verplicht).

Peggy Sage scholing

Bent u ook enthousiast geworden van het merk Peggy Sage? En wilt u werken met het wereldmerk Peggy Sage in uw salon of studio? Dat is mogelijk de Nederlandse Beauty Groothandel biedt verschillende vrijblijvende starterspakketten. Uiteraard krijgt u daarbij een scholingsavond of -middag. Tijdens deze middag/ avond leert u alle in’s & out’s van het merk Peggy Sage. U leert werken met de producten en de gehele lijn zal gedemonstreerd worden. Hierdoor kunt u uw klanten een uitstekend advies en service op maat bieden.

Voor meer informatie neemt u dan vrijblijvend contact op met de Nederlandse Beauty Groothandel.

Workshop – Spa manicure

Een absolute topper voor uw salon is de spa manicure met de heerlijke producten van de Peggy Sage lijn NAILSPAtitude. Deze behandeling mag niet langer ontbreken in uw beauty onderneming. Door de behandeling zult u de producten zeer snel verkopen en zal leiden tot het vergroten van uw omzet.

U leert tijdens de workshop;

Theorie spa manicure
Productkennis
Spa manicure behandeling

Wanneer : Vraag de datum op via info@nederlandse-beautygroothandel.nl

Workshop – Kruidenstempelmassage

Een dieptemassage met warme kruidenbuiltjes. Kruidenbuiltjes bestaan uit verschillende kruiden welke dus ook aangepast worden op ieder huidtype. Werking van een kruidenstempel massage is reinigend, ontslakkend, ontspannend, stimulerend of kalmerend. Dit is een lichaamsmassage + gezichtsmassage.

 

Datum: op aanvraag
Tijd: 9.30 t/m 13.00 uur
Prijs: € 75,- incl. Certificaat


Leave your thought here