Algemene informatie

Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Bij duidelijke fouten zijn wij genoodzaakt de prijs aan te passen, vanzelfsprekend houdt u in dit geval het recht de koop te ontbinden.

Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Is alles op voorraad?

Alle getoonde producten zijn voorradig, tenzij anders vermeld. Deze informatie wordt meerdere malen per dag bijgewerkt en wijzigt dus regelmatig.

Wat voor betaalmiddelen accepteert de Beautywinkel.nl?

Bij debeautywinkel.nl betaalt u makkelijk en veilig online via iDeal, Visa, Creditcard, Mastercard, Bitcoin, Sofort, KBC/CBC, Mister Cash, Belfius.

U kunt bij debeautywinkel.nl via iDeal online afrekenen. iDeal ondersteunt alle bekende banken en cadeaukaarten. debeautywinkel.nl levert ook aan België en Duitsland.

Belgische klanten kunnen ook online betalen met Mister Cash, Belfius of Bancontact KBC / CBC.
Duitse klanten kunnen ook online betalen met Sofort Banking.

De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door debeautywinkel.nl worden gelezen of op een andere manier worden achterhaald. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor één of meer artikelen op de website vult u uw adres- en bezorggegevens in en drukt op de knop “Doorgaan naar afrekenen” en bij het afrekenen op de knop “bestelling plaatsen”

Op uw beeldscherm verschijnt vervolgens het betaalscherm van iDeal. Na een succesvolle verwerking is uw betaling direct bij ons binnen en nemen wij uw bestelling direct in behandeling.

Hoe weet ik dat de bestelling succesvol geplaatst is?

Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail aan u bevestigd met een bestelbevestiging en de bestel het aankoopbewijs / factuur is als bijlage toegevoegd. Het is daarom belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website invult. Ook sturen we na uw aankoop een uitgebreide mail “Informatiepakket voor de klant” met daarin uitgebreide uitleg over uw bestelling en overige belangrijke informatie.

Wat zijn de verzendkosten?

Onder de 25,00 euro rekent debeautywinkel.nl verzendkosten. Daarboven wordt uw bestelling wordt gratis zonder bijkomende kosten bij u bezorgd.

Hoe zit het met de verzending en de levering?

Debeautywinkel streeft ernaar om binnen twee werkdagen de bestelling (binnen Nederland) bij u op het gewenste adres af te leveren. Uiteraard zijn we daarbij afhankelijk van onze voorraad en de bezorgdiensten. Mocht u vragen hebben betreffende uw bestelling kunt u altijd contact opnemen middels de contactgegevens op de website.

De verwerkingstijd kan door pieken in aantal bestellingen langer duren.

Let op! Wij bezorgen niet op postbusadressen.

Hoe kan ik mijn product retour sturen?

Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze volgens de wet “verkoop op afstand” binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

Als u producten wilt retourneren kunt u dit inclusief een kopie van uw aankoopbon opsturen naar het volgende adres:

De Beauty Winkel
Wijnhaven 72
3011 WT Rotterdam

De kosten voor het verzenden van producten zijn voor uw rekening. Debeautywinkel.nl accepteert geen zendingen onder rembours.

Zodra wij de door u teruggezonden bestelling in originele staat, zoals wij deze hebben geleverd, hebben ontvangen, zullen wij uw betaling binnen 30 dagen terugstorten op uw bankrekening.

Debeautywinkel.nl is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van artikelen tijdens retourzending.

Wanneer wordt het geld terruggestort?

Debeautywinkel.nl stort het geld terug binnen 30 dagen.

Heb ik garantie op de geleverde producten?

Als een product materiaal- en/of productiefouten heeft kunt u het product retourneren.

Ik heb nog meer vragen die hier niet bij staan

Klik hier voor andere vragen